Feelmax Kuuva 5 musta Barefoot-jalkine


Feelmax Kuuva 5 musta Barefoot-jalkine

Tuotetta on varastossa

179,95


Mahdolliset toimitustavat: Nouto myymälästä, Matkahuolto lähipaketti, Matkahuolto kotiinkuljetus, Matkahuolto bussipaketti, Postipaketti PK, Posti - Kotipaketti

Uudistunut Feelmax Kuuva 5 korkeavartinen paljasjalkakenkä on entistä ehompi ja suorituskykyisempi kokonaisuus verrattuna edeltäjiinsä. Näiden mustien paljasjalkakenkien valmistukseen on käytetty ekologista nahkaa. Uutena osana perinteisiin barefoot-kenkiin on lisätty SympaTex® -kalvo, joka tekee kengistä astetta vedenpitävämmät. Parannellut ja kestävät nauhalenkit ovat luotettavat pitkilläkin taipaleilla.

Feelmax Kuuva 5 musta paljasjalkakenkä on markkinoiden kevein ja joustavin vaelluskenkä. Tässä jalkineessa on NXT orgaaninen hajunsyöjäkäsittely sekä irrotettava pohjallinen. Kuuva 5 barefoot-jalkine soveltuu loistavasti vaellukseen, metsästykseen, sunnuntaireippailuun sekä kaupunkikäyttöön. Tätä paljasjalkakenkää voi käyttää ympäri vuoden ja se kestää myös talviolosuhteita. Talven paljasjalkakenkäilijöiden ykkösvalinta on Kuuva 5.

  • Väri: musta
  • Koot: 37-48
  • Extraleveä lesti

Vuonna 1993 syntynyt Feelmax on suomalainen perheyritys, joka valmistaa jalan mukavuutta ja terveyttä parantavia barefoot-kenkiä ja varvassukkia. Tuotekehityksen taustalla on ajatus jalan liikkuvuudesta ja optimaalisesta tuntumasta maan pintaan. Markkinoille haluttiin tuoda täysin uudenlaiset jalkineet, jotka istuisivat jalkaan kuin toinen iho. Paljasjalkakengät stimuloivat jalkaa ja sen useita pieniä lihaksia, jotka paksupohjaista kenkää käytettäessä pääsevät helposti surkastumaan. Surkastumisesta seuraa selkä-, polvi- ja jalkakipuja. Ohutpohjaisilla kengillä liikuttaessa jalan lihakset aktivoituvat ja tulevat vahvemmiksi sekä verenkierto lisääntyy. Näin asentovirheet korjaantuvat ja kivut helpottuvat. Myös vammautumisen riski vähenee lihasten ollessa vahvempia.

Selaa myös nämä tuoteryhmät: Feelmax, Kengät, Barefoot-jalkineet, Vaelluskengät, Feelmax