Feelmax Kuuva Trek Barefoot-jalkine


Feelmax Kuuva Trek Barefoot-jalkine

Tuotetta on varastossa

139,90


Mahdolliset toimitustavat: Nouto myymälästä, Matkahuolto lähipaketti, Matkahuolto kotiinkuljetus, Postipaketti PK, Posti Kotipaketti

Feelmax Kuuva Trek on uusi puolivartinen paljasjalkakenkä vaelluksille ja kaikkeen ulkoiluun. Kevyt vettähylkivä paljasjalkajalkine on valmistettu nahasta ja kankaasta. Feelmaxin Kuuva Trekissä on NatuRun Sierra 2,5 - 4 mm paksu ulkopohja, jossa on erinomainen pito erilaisilla alustoilla. Barefoot-kenkien extraleveä lesti takaa hyvän tilan jaloille.

  • Koot: 37-48
  • Vettä hylkivät
  • Erittäin kevyet
  • Hyvä pito

Vuonna 1993 syntynyt Feelmax on suomalainen perheyritys, joka valmistaa jalan mukavuutta ja terveyttä parantavia barefoot-kenkiä ja varvassukkia. Tuotekehityksen taustalla on ajatus jalan liikkuvuudesta ja optimaalisesta tuntumasta maan pintaan. Markkinoille haluttiin tuoda täysin uudenlaiset jalkineet, jotka istuisivat jalkaan kuin toinen iho. Paljasjalkakengät stimuloivat jalkaa ja sen useita pieniä lihaksia, jotka paksupohjaista kenkää käytettäessä pääsevät helposti surkastumaan. Surkastumisesta seuraa selkä-, polvi- ja jalkakipuja. Ohutpohjaisilla kengillä liikuttaessa jalan lihakset aktivoituvat ja tulevat vahvemmiksi sekä verenkierto lisääntyy. Näin asentovirheet korjaantuvat ja kivut helpottuvat. Myös vammautumisen riski vähenee lihasten ollessa vahvempia.

 

Selaa myös nämä tuoteryhmät: Feelmax, Kengät, Barefoot-jalkineet, Vaelluskengät, Feelmax, Hyvän kengän valinta