Haix Airpower C1 puolikenkä

Tuotetta on varastossa

179,00


Käytettävissä olevat toimitustavat: Nouto varastolta Hämeenlinnasta, Postipaketti PK, Posti Kotipaketti, Postipaketti Baltiaan (Viro, Latvia, Liettua), Priority parcel to EU countries
Laadukas ja tyylikäs vedenkestävä puolikenkä virka- ja siviilikäyttöön esimerkiksi turvallisuustehtävissä työskenteleville.
 
- Päällinen vedenkestävää 1,8–2,0-millistä erikoisnahkaa
- Jalkineen sisällä vedenpitävä, hengittävä kolmekerroksinen Gore-Tex-laminointi
- Öljyn- ja bensankestävä jalkine
- Iskunvaimentava, itsepuhdistuva ja antistaattinen Airpower C -pohja
- Kuvioidussa pohjassa hyvä pito, eristää märkää ja kylmää
- Kiertojäykkä pohja, kevyt kenkä takaa hyvän käveltävyyden
- Haixin AS-järjestelmä eli integroitu jalkaholvin tuki
- Ei mustaa
- Pehmustettu varsi estää hiertymiä
- Sun Reflect -käsittely pitää jalat viileinä
- Konepestävä, anatomisesti muotoiltu pohjallinen
 
Haixin huippumukava puolikenkä Airpower C1 soveltuu sekä siviili- että virkakäyttöön. Kengän päällinen on täysin vedenkestävää parimillistä erikoisnahkaa, ja kengän sisärakenteessa on hengittävä, vedenpitävä kolmikerroksinen Gore-Tex-laminointi, joka takaa kuivat jalat huonommallakin säällä. Auringon paahtaessa pinnan Sun Reflect -käsittely heijastaa valoa kengästä pois ja pitää jalat mukavan viileinä. Kengän Airpower C -pohja on itsepuhdistuva ja antistaattinen, ja pohjassa on toimiva iskunvaimennus. Kuviointi tekee pohjasta erityisen hyvin pitävän. Pohjassa on myös erinomainen eristys kylmää ja märkää vastaan. Öljyn- ja bensankestävä jalkine, ei mustaa. C1:ssä on kiertojäykkä pohja sekä Haixin AS-järjestelmä eli integroitu jalkaholvin tuki, joka tarkoittaa että kengän koko sisäpohja on anatomisesti muotoiltu. Keveytensä ansiosta niillä on mukava kävellä. Pehmusteet kengän varressa estävät hiertymiä, ja konepestävä pohjallinen siirtää hikoilua jalasta Texon-sisäpohjaan. Tyylikäs ja kevyt nahkainen puolikenkä soveltuu erityisen hyvin virkatehtävissä esimerkiksi turvallisuusalalla työskenteleville. 
 
 
Oikean koon valinta: Airpower C1:tä valmistetaan englantilaisin kokonumeroin puolen numeron välein. Mitoitus on suomalaisittain tiukka, joten valitse numeroa isompi koko kuin normaalisti.
 
Hoito: Käytä vain valmistajan suosittelemia hoitotuotteita! Haix suosittelee jalkineen hoitoon Hey Impra Active Polish -emulsiota, joka ei tuki nahan huokosia. Hey Impra Leder -nahankyllästespray tekee nahasta vettähylkivän ja säilyttää sen hengittävyyden. Gore-Tex-yhteensopiva. Älä koskaan käytä Gore Tex -kengän pintaan aineita, jotka sisältävät silikonia tai rasvaa. Ne tukkivat nahan huokoset ja pilaavat ominaisuudet (mm. hengittävyys heikkenee). 
 
Takuu: Kengillä on vuoden vedenpitävyys- ja vuoden materiaali- sekä valmistusvirhetakuu.
 

Asiakkaat, jotka ostivat tämän tuotteen, ostivat myös

Savotta Pakkaushihna 2 kpl
Alkaen 8,00

Selaa myös nämä tuoteryhmät: Haix, Kengät, Työ- ja turvakengät, Työkengät