Haix Black Eagle Safety 50 low

Tuotetta on varastossa

199,00


Käytettävissä olevat toimitustavat: Nouto myymälästä, Postipaketti PK, Posti Kotipaketti, Postipaketti Baltiaan (Viro, Latvia, Liettua)

Haix Black Eagle Safety 50 Low on S3-luokan mukainen metalliton turvajalkine, jossa on varvas- ja naulaan astumissuoja. Kevyt, lämmin ja hengittävä kenkä on täysin vedenpitävä kolmikerroksisen Gore-Tex-laminoinnin ansiosta. Kengän pinta on 1,8 milliä paksua vedenpitävää nahkaa. Pinnan Sun Reflect -käsittely heijastaa valoa kengästä pois ja pitää jalat mukavan viileinä kovassakin paahteessa. Kumipolyuretaanipohjassa on hyvät vaimennusominaisuudet. Jalkineen pohjassa on Anti-Slip -kuvioinnin ansiosta hyvä pito myös kylmissä ja märissä olosuhteissa. Pohja on myös öljyn ja bensan kestävää. Se ei mustaa ja siinä on kävellessä hyvä rullaavuus. Nopean Haix Smart Lacing -nauhoitusjärjestelmän ansiosta kenkä on nopeakäyttöinen ja istuu jalkaan hyvin.

Sertifikaatti: CE EN ISO 20345:2011 S3 HRO HI CI WR SRC
ESD-luokka: EN61340-4-3:2002

- Komposiittikärki on kuituvahvisteista muovia
- Antibakteerinen pohjallinen Airflow-kanavilla
- Antistaattinen
- Kevyt, painoa alle 700 g / kenkä

Oikean koon valinta:
Jalkinetta valmistetaan englantilaisin kokonumeroin puolen numeron välein. Jos mietit kahden koon välillä, kannattaa valita isommat, koska jalat helposti turpoavat pitkän työpäivän aikana. Kenkien istuvuutta voi myös säätää eri paksuisten pohjallisten avulla.

Haix kokotaulukkoon >>

Hoito:
Käytä vain valmistajan suosittelemia hoitotuotteita! Haix suosittelee jalkineen hoitoon Hey Impra Active Polish -emulsiota, joka ei tuki nahan huokosia. Hey Impra Leder -nahankyllästespray tekee nahasta vettähylkivän ja säilyttää sen hengittävyyden. Kenkien hoitotuotteet löydät täältä

Takuu:
Kengillä on vuoden vedenpitävyys-, materiaali- sekä valmistusvirhetakuu.

Suuret koot (yli EU 48) ovat erikois- ja tilaustuotteita, jonka johdosta lisäämme kenkien hintaan 20€ toimitus- ja valmistuskustannuksia.

 

Asiakkaat, jotka ostivat tämän tuotteen, ostivat myös

Haix Black Eagle Safety 50 mid
Alkaen 229,00

Selaa myös nämä tuoteryhmät: Haix, Haix, Kengät, Työ- ja turvakengät, Turvakengät