Haix Black Eagle Tactical 2.0 GTX high

Käytettävissä olevat toimitustavat: Nouto myymälästä, Postipaketti PK, Posti Kotipaketti, Postipaketti Baltiaan (Viro, Latvia, Liettua)

Juoksukenkätekniikkaa hyödyntävä superkevyt maihari ammattikäyttöön ja vaativaan maastoon!

  • Päällinen vedenkestävää ja hengittävää nahkaa Gore-Tex-kalvolla
  • Juoksukenkäteknologiaa hyödyntävän Black Eagle On Off Duty -sarjan malli 
  • Suunniteltu vaativaan maastoon
  • Tehokas iskunvaimennus, hyvä rullaavuus
  • Antistaattinen, metalliton
  • Pohjallinen on anatominen ja antibakteerinen
  • CE EN ISO 20347:2012 O2 HRO HI CI WR FO SRA

Haix Black Eagle Tactical 2.0 GTX High on korkeavartinen kevytmaihari vaativaan ammatti- ja harrastuskäyttöön. Haixin Black Eagle On Off Duty -sarja perustuu juoksukenkien teknologiaan, ja sarjan superkevyet vedenpitävät jalkineet on tarkoitettu sekä vaativaan ammattikäyttöön että aktiiviseen vapaa-aikaan vaativassa maastossa. Tyylikkään mustan maiharin päällinen on vedenkestävää ja hengittävää nahkaa ja sisällä on laminoitu kolmikerroksinen Gore-Tex-kalvo. Nahan Sun Reflect -ominaisuus vähentää auringonvalon vaikutusta ja heijastaa säteet poispäin pitäen jalan viileänä. Sisävuori kestää hyvin hankausta ja Micro-Dry järjestelmä siirtää kosteutta ulos kengästä joka askeleella. Airflow-kanavoitu antibakteerinen pohjallinen on muotoiltu tukemaan jalkaa ja vaimentamaan siihen kohdistuvaa iskua. Siinä on erityinen supinaatio- ja pronaatiotuki, joka maksimoi ja ohjaa jalan energiankäyttöä. Pehmustettu päkijä- ja kantapääosa lisäävät käyttömukavuutta. Pohja on rullaava, kiertojäykkä ja iskunkestävä erikoiskumiseos, joka pitää hyvin myös märässä ja kylmässä, kestää öljyä eikä mustaa. Jalkine on antistaattinen ja metalliton. Patentoitu 2-vyöhykenauhoitus takaa nopean nauhojen säädön.

Oikean koon valitseminen: Jalkinetta valmistetaan englantilaisin kokonumeroin puolen numeron välein. Mitoitus sopii hyvin suomalaiseen jalkaan. Haix kokotaulukkoon >>

Hoito: Käytä vain valmistajan suosittelemia hoitotuotteita! Haix suosittelee jalkineen hoitoon Hey Impra Active Polish -emulsiota. Gore-Tex-jalkineen kyllästämiseen suositellaan Hey Impra Leather-suihketta, joka uudistaa kengän pinnan vettähylkivän kalvon.

Takuu: Kengillä on valmistajan myöntämä vuoden vedenpitävyys-, materiaali- ja valmistusvirhetakuu.

Asiakkaat, jotka ostivat tämän tuotteen, ostivat myös

Haix Ranger GSG9-X
159,00

Selaa myös nämä tuoteryhmät: Haix, Haix, Kengät, Maiharit eli maihinnousukengät, Työ- ja turvakengät, Työkengät, Vedenpitävät kengät