Jack Wolfskin Aspen Texapore High naisten kengät

Tuote on loppunut varastostamme. Tilaa saatavuusilmoitus.

Ilmoita saatavuudesta
Mahdolliset toimitustavat: Nouto myymälästä, Matkahuolto lähipaketti, Matkahuolto kotiinkuljetus, Matkahuolto bussipaketti, Postipaketti PK, Posti Kotipaketti, Postipaketti Baltiaan (Viro, Latvia, Liettua)

Lämmin fleecevuorellinen talvikenkä.

Jack Wolfskin Aspen Texapore naisten talvikengät ovat erinomainen valinta talven ulkoiluun ja retkeilyyn. Kengät on suunniteltu erityisesti talvikäyttöön, joten niissä on huomioitu lämpimänä pysyminen sekä talven liukkaat kelit. 

Aspen Texapore kenkien ulkopinta on nahanm tekstiilin ja synteettisen materiaalin yhdistelmää. Kengissä on Texapore-kalvo, joten jalat pysyvät kuivana myös räntä- ja loskakeleillä. Kenkien sisällä on lämmittävä fleecevuoraus sekä lämpöpohjallinen ja valmistaja lupaakin, että näissä kengissä jalat pysyvät lämpimänä jopa -30 ºC asteeseen saakka. Kenkien pohja on pitävää kumiseosta ja EVA-välipohjan vaimennus tekee askelluksesta miellyttävää. Nauhalliset kengät on helppo säätää itselle sopivaksi ja niistä saa riittävää tukea jalalle myös pidemmillä kävelyretkillä.

Ominaisuudet:

  • vedenpitävä lämmin talvikenkä
  • nahan ja tekstiilin yhdistelmää
  • lämmin NANUK EXTRA -fleecevuoraus
  • vedenpitävä ja hengittävä TEXAPORE -kalvo
  • vaimentava EVA-välipohja
  • EVA-lämpöpohjallinen
  • WINTER GRIP -ulkopohja tarjoaa hyvää pitoa 

KOKOTAULUKKO

EUR 37 37,5 38 39 39,5 40 40,5 41
UK 4 4,5 5 5,5 6 6,5 7 7,5
Jalkaterän pituus cm 22,9 23,3 23,8 24,2 24,6 25 25,5 25,9

 

Jack Wolfskin vaatteiden perusfilosofia on yksinkertainen: ulkoilun tulee olla hauskaa ja jokaisen tulee tuntea olonsa kotoisaksi ulkona. Tämä johtaa haluun kehittää parhaita mahdollisia tuotteita, joissa yhdistyvät toimivuus ja mukavuus. Jack Wolfskin -tuotteet täyttävätkin kaikki käyttäjiensä tarpeet ja vaatimukset liikuntatyypistä riippumatta.

 

Tuotteen lisätiedot

UK-koko 4

Selaa myös nämä tuoteryhmät: Jack Wolfskin, Kengät, Talvikengät, Vedenpitävät kengät