Klymit Insulated Static V Lite makuualusta

Tuote on loppunut varastostamme. Tilaa saatavuusilmoitus.

119,90
Mahdolliset toimitustavat: Nouto myymälästä, Matkahuolto lähipaketti, Matkahuolto kotiinkuljetus, Matkahuolto bussipaketti, Postipaketti PK, Posti Kotipaketti, Postipaketti Baltiaan (Viro, Latvia, Liettua)

Erittäin kevyt ja eristävä retkipatja kylmän kelin vaelluksille

Klymit Insulated Static V Lite oranssi makuualusta tarjoaa mukavat unet kylmemmälläkin säällä. Tavalliseen Klymit Insulated Static V -malliin verrattuna tämä makuualusta on erilaisten materiaalien ansiosta astetta kevyepi sekä pakkautuu pienempään tilaan. Erinomainen alusta siis grammanviilaajille! Ilmapatjan sisällä menee Klymalite™ synteettinen eristekerros, joka estää maaperän kylmyyden tunkeutumisen patjan läpi ja heijastaa samalla nukkuja ruumiinlämpöä takaisin kehoon. Lähes itsestään täyttyvä ilmapatja tarvitsee vain noin 10 puhallusta ja se on käyttövalmis. Venttiilin avaamalla ilma myös poistuu patjasta nopeasti ja matka voi taas jatkua. V-rakenteen ansiosta ilma jakautuu patjaan tasaisesti, vaikka nukkuja pyörisikin yöllä levottomasti. Rakenne mahdollistaa myös mukavasti kyljellään nukkumisen! Patja ei ole pääliosasta liukas, joten levotonkaan nukkuja ei kierähdä patjan päältä pois.

Klymitin V-mallin makuualustat on suunniteltu nukkujan rakenteelle sopivaksi niin, että ne tukevat kehon tärkeimpiä tukipisteitä. Ilmakammiot maksimoivat alustan ja makuupussin lämpöominaisuudet. Patentoitu hitsaustekniikka varmistaa makuualustan kestävyyden rankassakin käytössä. Alustojen sivuilla on reunat, jotka pitävät levottomankin nukkujan patjan päällä. Klymitin retkipatjojen täyttäminen on nopeaa sekä helppoa; voit joko puhaltaa patjan tai täyttää sen Klymitin pumppupussilla. Materiaalit ovat kestäviä sekä ennen kaikkea hiljaisia. Ilmapatjat pakkautuvat pieneen tilaan.

Talvialustan parhaat ominaisuudet:

  • Mitat: 183 x 58 x 6 cm
  • Paino: 567 g
  • Pakkauskoko: 7,6 x 20,3 cm
  • Materiaalit: 30D polyesteri
  • R-arvo (eristysarvo): 4.4
  • V-mallin kammiot
  • Flip valve -venttiili
  • Hyvä suorituskyky suhteessa painoon ja pakkautuvuuteen
  • Kevyt ja pieneen tilaan pakkautuva

Klymit on nouseva retkeilyvarustemerkki, joka keskittyy erityisesti mukavuuteen, helppokäyttöisyyteen sekä hinta-laatusuhteeseen. Klymit on yhdysvaltalainen merkki, jonka eurooppalaiset ovat ottamassa nopeaan tahtiin käyttöönsä tuotteiden huippuarvostelujen ansiosta.

Selaa myös nämä tuoteryhmät: Klymit, Retkipatjat ja makuualustat, Vaeltajan testissä: Klymit Insulated Static V Lite, 10 vinkkiä perheretkeilijälle, Kävellen Suomen läpi 2020 - Helena Kastikainen, Kevytretkeilyyn, Makuupussit ja -alustat