Klymit Insulated Static V Luxe makuualusta

179,95
Käytettävissä olevat toimitustavat: Nouto myymälästä, Postipaketti PK, Posti Kotipaketti, Postipaketti Baltiaan (Viro, Latvia, Liettua)

Iso retkipatja eristävällä kuitukerroksella sopii kylmään säähän

Klymit Static V Luxe makuualusta tekee kylmän kelin yöpymisestä luksusta! Luxe-versio on normaaleja Klymitin makuualustoja pitempi, leveämpi ja paksumpi. Ilmapatjan sisällä menee Klymalite™ synteettinen eristekerros, joka estää maaperän kylmyyden tunkeutumisen patjan läpi ja heijastaa samalla nukkujan ruumiinlämpöä takaisin kehoon. Ison patjan täyttöön riittää n. 20 puhallusta. Venttiilin avaamalla ilma poistuu alustasta nopeasti. V-rakenteen ansiosta ilma jakautuu patjaan tasaisesti, vaikka nukkuja pyörisikin yöllä levottomasti. Rakenne mahdollistaa myös mukavasti kyljellään nukkumisen! Patjan pääliosa ei ole liukas, joten levoton nukkuja pysyy pyöriessään patjan päällä.

Klymitin V-mallin makuualustat on suunniteltu nukkujan rakenteelle sopivaksi niin, että ne tukevat kehon tärkeimpiä tukipisteitä oikein. Ilmakammiot maksimoivat alustan ja makuupussin lämpöominaisuudet. Patentoitu hitsaustekniikka varmistaa makuualustan kestävyyden rankassakin käytössä. Alustojen sivuilla on reunat, jotka pitävät levottomankin nukkujan patjan päällä. Klymitin retkipatjojen täyttäminen on nopeaa sekä helppoa. Materiaalit ovat kestäviä sekä ennen kaikkea hiljaisia. Ilmapatjat pakkautuvat pieneen tilaan.

Leveän ilmapatjan parhaat ominaisuudet:

  • Mitat: 193 x 76,2 x 7,6 cm
  • Paino: 992 g
  • Pakkauskoko: 14 x 25,4 cm
  • Materiaalit: 75D polyesteri
  • R-arvo (eristysarvo): 5
  • V-mallin kammiot
  • Hyvä suorituskyky suhteessa painoon ja pakkautuvuuteen
  • Kevyt ja pieneen tilaan pakkautuva

Klymit on nouseva retkeilyvarustemerkki, joka keskittyy erityisesti mukavuuteen, helppokäyttöisyyteen sekä hinta-laatusuhteeseen. Klymit on yhdysvaltalainen merkki, jonka eurooppalaiset ovat ottamassa nopeaan tahtiin käyttöönsä tuotteiden huippuarvostelujen ansiosta. Klymitin tuotteilla on vähintään 2 vuoden materiaali- ja valmistusvirhetakuu.

Asiakkaat, jotka ostivat tämän tuotteen, ostivat myös


Selaa myös nämä tuoteryhmät: Klymit, Retkipatjat ja makuualustat, Vaeltajan testissä: Klymit Insulated Static V Lite, Kevytretkeilyyn, Makuupussit ja -alustat