Klymit Insulated Static V makuualusta

119,95
Käytettävissä olevat toimitustavat: Nouto myymälästä, Postipaketti PK, Posti Kotipaketti, Postipaketti Baltiaan (Viro, Latvia, Liettua), Priority parcel to EU countries

V-kammioinen eristävä retkipatja kylmemmille keleille

Klymit Insulated Static V punainen makuualusta tarjoaa mukavat unet kylmemmälläkin säällä. Ilmapatjan sisällä menee Klymalite™ synteettinen eristekerros, joka estää maaperän kylmyyden tunkeutumisen patjan läpi ja heijastaa samalla nukkujan ruumiinlämpöä takaisin kehoon. Lähes itsestään täyttyvä ilmapatja tarvitsee vain noin 10 puhallusta ja se on käyttövalmis. Venttiilin avaamalla ilma myös poistuu patjasta nopeasti ja matka voi taas jatkua. V-rakenteen ansiosta ilma jakautuu patjaan tasaisesti, vaikka nukkuja pyörisikin yöllä levottomasti. Rakenne mahdollistaa myös mukavasti kyljellään nukkumisen! Patja ei myöskään ole pääliosasta liukas, joten levotonkaan nukkuja ei kierähdä patjan päältä pois.

Klymitin V-mallin makuualustat on suunniteltu kehon rakenteelle sopivaksi niin, että ne tukevat kehon tärkeimpiä tukipisteitä. Ilmakammiot maksimoivat alustan ja makuupussin lämpöominaisuudet. Patentoitu hitsaustekniikka varmistaa makuualustan kestävyyden rankassakin käytössä. Alustojen sivuilla on reunat, jotka pitävät levottomankin nukkujan patjan päällä. Klymitin retkipatjojen täyttäminen on nopeaa sekä helppoa; voit joko puhaltaa patjan tai täyttää sen Klymitin pumppupussilla. Materiaalit ovat kestäviä sekä ennen kaikkea hiljaisia. Ilmapatjat pakkautuvat pieneen tilaan.

Ilmapatjan parhaat ominaisuudet:

  • Mitat: 182,9 x 58,4 x 6,4 cm
  • Paino: 680 g
  • Pakkauskoko: 12,7 x 20,3 cm
  • Materiaalit: 75D polyesteri
  • R-arvo (eristysarvo): 4.4
  • V-mallin kammiot
  • Flip valve -venttiili
  • Hyvä suorituskyky suhteessa painoon ja pakkautuvuuteen
  • Kevyt ja pieneen tilaan pakkautuva

Klymit on nouseva retkeilyvarustemerkki, joka keskittyy erityisesti mukavuuteen, helppokäyttöisyyteen sekä hinta-laatusuhteeseen. Klymit on yhdysvaltalainen merkki, jonka eurooppalaiset ovat ottamassa nopeaan tahtiin käyttöönsä tuotteiden huippuarvostelujen ansiosta.

Asiakkaat, jotka ostivat tämän tuotteen, ostivat myös

Savotta rinkan sadesuoja
Alkaen 24,90

Selaa myös nämä tuoteryhmät: Klymit, Retkipatjat ja makuualustat, Vaeltajan testissä: Klymit Insulated Static V Lite, Kevytretkeilyyn, Makuupussit ja -alustat