Klymit Static V makuualusta

Tuote on loppunut varastostamme. Tilaa saatavuusilmoitus.

89,95
Käytettävissä olevat toimitustavat: Nouto varastolta Hämeenlinnasta, Postipaketti PK, Posti Kotipaketti, Postipaketti Baltiaan (Viro, Latvia, Liettua), Priority parcel to EU countries

V-kammioinen vihreä retkipatja monipuoliseen käyttöön

Klymit Static V vihreä makuualusta on alkuperäinen Klymitin V-teknologian tuote, joka tarjoaa kaikille ulkoilijoille mukavat unet. Ilmapatja ei tarvitse kuin noin 10 puhallusta ja se on valmis käyttöön. Venttiilin avaamalla ilma myös poistuu patjasta nopeasti ja matka voi taas jatkua. V-rakenteen ansiosta ilma jakautuu patjaan tasaisesti, vaikka nukkuja pyörisikin yöllä levottomasti. Rakenne mahdollistaa myös mukavasti kyljellään nukkumisen! Patja ei myöskään ole pääliosasta liukas, joten levoton nukkuja pysyy pyöriessään patjan päällä.

Klymitin V-mallin makuualustat on suunniteltu kehon rakenteelle sopivaksi niin, että ne tukevat kehon tärkeimpiä tukipisteitä oikein. Ilmakammiot maksimoivat alustan ja makuupussin lämpöominaisuudet. Patentoitu hitsaustekniikka varmistaa makuualustan kestävyyden rankassakin käytössä. Alustojen sivuilla on reunat, jotka pitävät levottomankin nukkujan patjan päällä. Klymitin retkipatjojen täyttäminen on nopeaa sekä helppoa. Materiaalit ovat kestäviä sekä ennen kaikkea hiljaisia. Ilmapatjat pakkautuvat pieneen tilaan.

Ilmapatjan parhaat ominaisuudet:

  • Mitat: 182,9 x 58,4 x 6,4 cm
  • Paino: 530 g
  • Pakkauskoko: 7,6 x 20,3 cm
  • Materiaalit: 75DD polyesteri
  • R-arvo (eristysarvo): 1.3
  • V-mallin kammiot
  • Flip valve -venttiili
  • Hyvä suorituskyky suhteessa painoon ja pakkautuvuuteen
  • Kevyt ja pieneen tilaan pakkautuva

Klymit on nouseva retkeilyvarustemerkki, joka keskittyy erityisesti mukavuuteen, helppokäyttöisyyteen sekä hinta-laatusuhteeseen. Klymit on yhdysvaltalainen merkki, jonka eurooppalaiset ovat ottamassa nopeaan tahtiin käyttöönsä tuotteiden huippuarvostelujen ansiosta. Klymitin tuotteilla on vähintään 2 vuoden materiaali- ja valmistusvirhetakuu.

Asiakkaat, jotka ostivat tämän tuotteen, ostivat myös

Savotta rinkan sadesuoja
Alkaen 24,90
Savotta Pakkaushihna 2 kpl
Alkaen 8,00

Selaa myös nämä tuoteryhmät: Klymit, Retkipatjat ja makuualustat, Vaeltajan testissä: Klymit Insulated Static V Lite, Kevytretkeilyyn, Makuupussit ja -alustat