Levenhuk LabZZ MG1 suurennuslasi kompassilla

Tuotetta on varastossa

6,95
Hinnanalennukset

Käytettävissä olevat toimitustavat: Nouto varastolta Hämeenlinnasta, Postipaketti PK, Posti Kotipaketti, Postipaketti Baltiaan (Viro, Latvia, Liettua), Priority parcel to EU countries

Levenhuk LabZZ MG3 suurennuslasi kompassilla on välttämätön työkalu kaikille pikku tiedemiehille, joita ympäröivä maailma ja sen tutkiminen kiinnostaa. Lasten MG1-suurennuslasilla voi tarkkailla hyönteisiä, kivien ja puiden pintoja ja sitä voi käyttää etsiväleikeissä. Suurennuslasissa on kaksi linssiä, joissa on 3- ja 8-kertaiset suurennokset. Molemmat linssit on valmistettu akryylista ja ne suurentavat kuvan yksityiskohtaisesti ja selkeästi. Suurempi objektiivi auttaa lukemaan tai katsomaan kuvia. Pienempi 8x-linssi soveltuu pienten yksityiskohtien tutkimiseen. Suurennuslasin kahvassa on mekaaninen kompassi, johon on merkitty ilmansuunnat ja suunnan valintalevy. Kahva on valmistettu iskunkestävästä muovista. Levenhuk LabZZ MG1 lasten suurennuslasi kompassilla sopii yli 3-vuotiaille lapsille.

Ominaisuudet:

  • kaksi linssiä
  • kompassi
  • yli 3-vuotiaille lapsille

Levenhuk on amerikkalainen optisten laitteiden ja välineiden valmistaja. ​He ovat alusta lähtien panostaneet asiakaslähtöisyyteen ja laatuun. Tuotteista löytyy sopiva malli harrastajasta ammattilaiseen. 

 

Asiakkaat, jotka ostivat tämän tuotteen, ostivat myös


Selaa myös nämä tuoteryhmät: Suurennuslasit, Optiikka, Retkeilyvarusteet, Levenhuk, Lapsille