Levenhuk Zeno Desk D7 pöytäsuurennuslasi

Tuote on loppunut varastostamme. Tilaa saatavuusilmoitus.

23,95
Käytettävissä olevat toimitustavat: Nouto varastolta Hämeenlinnasta, Postipaketti PK, Posti Kotipaketti, Postipaketti Baltiaan (Viro, Latvia, Liettua), Priority parcel to EU countries

Kokoontaitettava suurennuslasi Levenhuk Zeno Desk D7 on pöytämallinen suurennuslasi, joka voidaan helposti muuttaa kädessä pidettäväksi luupiksi. Linssin ympärille rakennettu LED-valorengas valaisee suurennettavan alueen tasaisesti valotehon riittäessä myös täydessä pimeydessä.

Levenhuk Zeno Desk D7 suurennuslasi on loistava valinta sekä ammattikäyttöön että harrastuksiin. Suurennuslasi koostuu kaksiteholinssistä ja taitettavasta varresta. Linssi on valmistettu optisesta muovista. Suurempi linssi tuottaa 2x suurennoksen ja se on tarkoitettu laajakulmaisten näkymien tuottamiseen. Pienemmällä 5x suurentavalla linssillä voi tutkia pieniä yksityiskohtia. Linssien alla oleva alue valaistaan tasaisesti kymmenellä linssikehykseen upotetulla LED-valolla.  Virtakytkin on linssin rungon yläosassa. Suurennuslasin mukana toimitetaan virtalähde, mutta sitä voi käyttää myös kahdella AA-paristolla (ei sisälly pakkaukseen).

Asiakkaat, jotka ostivat tämän tuotteen, ostivat myös


Selaa myös nämä tuoteryhmät: Suurennuslasit, Optiikka, Retkeilyvarusteet, Levenhuk