Skinners 2.0 Marine sukkakengät

Tuotetta on varastossa

54,90


Käytettävissä olevat toimitustavat: Nouto varastolta Hämeenlinnasta, Postipaketti PK, Posti Kotipaketti, Postipaketti Baltiaan (Viro, Latvia, Liettua), Priority parcel to EU countries

Skinners 2.0 uutuus on nyt täällä! 

Skinners 2.0 sukkakengissä on paljon uutta. Suurimpana muutoksena on tullut ohut pohjallinen ja leveämpi lesti. Myös kokoluokitus on uusiutunut ja Skinners 2.0 mallista onkin enemmän kokoja saatavilla.

Skinners 2.0:ssa on leveä varvasosa, joten se istuu hyvin myös leveään jalkaan eikä purista helposti esim. vaivavaisenluuta. Sukkakenkiin on myös lisätty 2 mm paksu irroitettava pohjallinen. Pohjallisen tarkoitus on siirtää kosteutta pois iholta, jolloin varsinkin pitkäaikainen käyttö on mukavampaa. Kylmemmällä kelillä pohjallinen antaa myös hieman lisäeristettä. Sukkakenkiä voi käyttää pohjallisen kanssa tai ilman pohjallista. Uudessa mallissa myös pohjan materiaalia on paranneltu. Se ei murene enää niin paljon kuin edellinen materiaali. Pohja kestää edelleen käyttöä jopa useita satoja kilometrejä (riippuu käyttöalustasta ja askelluksesta). 

Skinners sukkakengissä yhdistyvät kengän ja sukan parhaimmat ominaisuudet, jolloin ne sopivat käytettäviksi niin sisällä kuin ulkona. Kävele kevyesti ja vapaasti missä ikinä liikutkin! Sukkakenkien kanssa jalat pysyvät suojattuna lialta sekä epämukavilta pinnoilta, mutta eivät rasitu painavien tai väärin muotoiltujen kenkien kanssa. Jalkojen lihakset vahvistuvat paljasjalkailussa jokaisella kävely- ja käyttökerralla kun maaperätuntuma aktivoi jalkapohjan hermopäitä. Varpaat pääsevät vihdoin tarkoitukseensa, kun ne joutuvat tekemään töitä tasapainon ylläpitämiseksi. Paljasjalkailussa jalkojen pienimmätkin lihakset saavat tarvitsemaansa luonnonmukaista treeniä, joka vaikuttaa koko kehon hyvinvointiin.

Skinners Barefoot kengät (vai sukat?) hengittävät hyvin eivätkä hiosta jalkoja. Tämä tietenkin on kovin käyttäjäkohtaista, koska joidenkin jalat tuppaavat hikoamaan enemmän kuin toisten. Hikoilua voi vähentää käyttämällä Skinnerseissä ohuita sukkia. Paljasjalkasukat kestävät hyvin kastumista ja vedessä kahlaamista, joten ne suojaavat jalkapohjia meren tai järven pohjassa olevilta teräviltä kiviltä sekä inhan tuntuiselta mudalta. Tästä syystä sukat ovat erinomainen vaihtoehto myös avantouintiin. Ota kuitenkin huomioon, että Skinnersit tulee kastumisen jälkeen kuivattaa aina huolellisesti.

Sukkamalliset kengät sopivat hyvin sisätossuiksi työpaikoille, kuntosalille, joogaan ja uimahalleihin. Skinnersien pohja on parasta ruotsalaista ftalaatitonta kaksikerroksista polymeeriä (paksuus 3 mm), joka kestää käyttöä satoja kilometrejä (käyttöalustasta riippuen, tietenkin). Vaikka Skinnersien tarkoitus onkin suojata jalkaa, niissä ei kuitenkaan ole viilto- eikä pistosuojausta. Tästä syystä jalkoihin tulee katsoa huolellisesti esimerkiksi isojen lasinsirujen varalta.

Tossujen pehmeä pohja ei naarmuta tai jätä jälkiä lattioihin. Lisäksi sen kumimainen rakenne takaa hyvän pidon mm. uimahallien liukkailla lattioilla. Pitävyyden vuoksi Skinnersit sopivat myös vaeltajille vesistöjen ylitykseen silloin, kun epäilet vaelluskenkiesi pitävyyttä märillä kivillä tai haluat suojata ne kastumiselta. Sukkien pohja kestää myös vettä, eli vaikka kävelisitkin kostealla maaperällä, jalka ei pääse kastumaan ja kylmettymään. Pidempiaikainen altistuminen vedelle tai kovin kostealle maalle saattaa kuitenkin tulla läpi pohjasta. Huomioi kuitenkin, että pääliosasta vesi solahtaa kyllä varmasti läpi. Viileällä kelillä Skinnersin voi pukea myös tavallisen ohuen sukan päälle, niin varpaat eivät pääse palelemaan. Skinnersit ovat parhaimmillaan poluilla, metsässä, pururadoilla ja muilla pehmeillä alustoilla. Jatkuvaa käyttöä asfaltilla ei suositella asfaltin kovuuden, mutta myös kulumisen kannalta. Asfaltti siis kuluttaa pohjan huomattavasti nopeammin kuin muut pinnat.

Skinnersit valmistetaan Euroopassa käsityönä. Paljasjalkasukkien valmistukseen ei käytetä liimoja tai saumoja, joten ne voi huoletta pestä pesukoneessa. Skinnersit voi rullata pieneen pakettiin ja kuljettaa pakkauksen mukana tulevassa omassa kantopussukassa. Skinnersit painavat keskimäärin alle 100 g eli kulkevat mukana lähes missä vain. Skinners vie paljasjalkakenkäilyn ja jalan lihasten aktivoimisen uudelle tasolle mahdollistaen paljasjalkailun myös sisätiloissa, kaikissa urheilulajeissa, työpaikoilla sekä kotitöissä.

Skinnersit sopivat juoksemiseen, kuntosalille, joogaan, työpaikoille, uimahalleihin, matkailuun, vaelluksille, mihin tahansa!

Skinners 2.0 ominaisuudet:

  • 3 mm paksu pohja 
  • 2 mm paksu irroitettava pohjallinen
  • leveä varvasosa
  • hajuja estävä neulos
  • konepestävä 
  • sopii kaikkiin jalkoihin
  • kevyt vain 160 g / pari (koko M)
  • Väri: sininen (marine)

Materiaalit: 45 % polyamidi, 32 % puuvilla, 20 % polyesteri, 3 % elastaani

Skinnersien tulisi istua jalkaan napakasti, mutta niin että ne eivät purista varpaita. Pohjan materiaali ei veny käytössä, joten liian pienet sukkakengät saattavat aiheuttaa kipua varpaisiin. Eli valitse koko niin, että kärkeen jää mielummin vähän tilaa kuin, että pohja puristaa varpaita.

Skinners sukkakenkien kokotaulukko

Koko           EU        jalan max pituus cm
XXS 36-37 24
XS 38-39 25
S 40-41 26
M 41-42 27
L 43-44 28
XL 45-46 29
XXL 47-8 30

 

Valmistusmaa Tsekki.

Lue lisää Skinnerseistä

Asiakkaat, jotka ostivat tämän tuotteen, ostivat myös


Selaa myös nämä tuoteryhmät: Skinners, Skinners 2.0, Kengät, Aikuisten ja lasten paljasjalkakengät, Aikuisten Skinners sukkakengät