Trimm Tiguan makuualusta oranssi

Tuote on loppunut varastostamme. Tilaa saatavuusilmoitus.

64,00
Käytettävissä olevat toimitustavat: Nouto varastolta Hämeenlinnasta, Postipaketti PK, Posti Kotipaketti, Postipaketti Baltiaan (Viro, Latvia, Liettua), Priority parcel to EU countries

Erinomaisen kevyt makuualusta.

Trimm Tiguan on täytettävä patja, joka sopii kevyeksi makuualustaksi retkille sekä lisäpatjaksi vaikka mökille. Venttiilissä on tuplalukko, joka takaa ilman pysymisen patjan sisällä. Patjassa on 10 onttoa ilmakanavaa. Joustava makuualusta sopii erinomaisesti vaikkapa riippumattoon tuomaan lisälämpöä ja eristystä! Kokonsa ja painonsa puolesta sopii erinomaisesti vaeltamiseen, pyörä- ja moottoripyöräretkille ja melontaretkille.

Makuualusta numeroina:

  • Paino: 450 g
  • Mitat: 196 x 49 x 4/5 cm
  • Pakkauskoko: 8 x 20 cm

Materiaalit:

  • Päällinen: 390T20D PES ripstop TPU pinnoitteella
  • Venttiili: muovia tuplalukolla

Trimm on perustettu vuonna 2000 ajatuksena tarjota kuluttajille laadukkaita tuotteita edullisempaan hintaan. Valikoimista löytyy niin vaatteita kuin telttoja ja makuupusseja sekä muita tarvikkeita aktiiviseen elämään. Tuotteiden suunnitelussa ja valmistuksessa kiinnitetään huomiota laatuun, mukavuuteen, käytettävyyteen sekä teknologiaan. Tuotteiden valmistukseen käytetään laadukkaita materiaaleja tunnetuilta brändeiltä mm. YKK, 3M, Nifco, Nexus, DuPont jne. Trimm on aktiivisen ihmisen valinta urheiluun, luontoon ja kaupunkiin.
 

Asiakkaat, jotka ostivat tämän tuotteen, ostivat myös


Selaa myös nämä tuoteryhmät: Retkipatjat ja makuualustat, Trimm makuualustat, Trimm