Trimm Bivak-D teltta

Tuote on loppunut varastostamme. Tilaa saatavuusilmoitus.

149,00
Käytettävissä olevat toimitustavat: Nouto varastolta Hämeenlinnasta, Postipaketti PK, Posti Kotipaketti, Postipaketti Baltiaan (Viro, Latvia, Liettua), Priority parcel to EU countries

Kestävistä materiaaleista valmistettu 2 hengen teltta

Trimm Bivak-D on suorituskykyinen kahden hengen teltta kaiken tasoiseen retkeilyyn. Bivak D on loistava valinta, jos arvostat teltassasi kestävyyttä ja keveyttä. Erinomaisella vedenpitävyydellä varustetussa teltassa on reilusti tilaa yhdelle ihmiselle ja vaikkapa lemmikille, mutta telttaan mahtuu hyvin myös kaksi henkilöä, jos vähän tiiviimpi tunnelma ei haittaa.

Tavalliseen Bivakin telttamalliin verrattuna tässä D-mallissa on alumiininen telttakeppi sekä tähden malliset kiilat, jotka uppoavat paremmin maahan ja pysyvät siinä myrskyissäkin. Materiaalit ovat kaiken kaikkiaan kestävämpiä ja keveämpiä, mikä laskee teltan pakkauspainoa ja helpottaa kantamista.

Trimm Bivak teltassa on sivuilla oviaukot molemmilla puolilla, mikä helpottaa kulkua telttaan. Molemmilla puolilla on ovien edessä myös pienet absidit, joten molemmille yöpyjille on sekä omat kulkutiet että oma tila tavaroiden säilytykseen. Huonolla säällä taas on mukavaa, kun voit valita suojan puoleisen, jos haluat esimerkikisi kokata. Toisessa sisäänkäynnissä sisäovea voidaan käyttää hyttysverkkona, jolloin telttaa on mahdollista tuulettaa kuumalla säällä. Yksikaarinen teltta on helppo ja nopea pystyttää.

Trimm Bivak-D teltan ominaisuudet:

  • Paino: n. 2,20 kg
  • Koko: (25+260+25) x (52,5+130+52,5) / 100 cm
  • Koko pakattuna: 15 x 15 x 50 cm
  • Kaksi absidia ja sisäänkäyntiä
  • Väri: hiekka

Materiaalit:

  • Ulkoteltta: 100 % polyesteri, 4000 mm vedenpitävyys
  • Sisäteltta: läpäisevä vettähylkivä 100 % polyesteri
  • Lattia: 100 % nylonia PU 10 000mm vedenpitävyys
  • Telttakepit: 8,5 mm Dural 7001 T6

Trimm Adventure-sarja

Bivak-D kuuluu Trimmin Adventure-telttasarjaan. Adventure-sarjan teltat on suunniteltu ympärivuotiseen käyttöön kaikenlaisiin maastoihin, kuivalta kankaalta lumiseen vuoristoon. Adventure-telttojen telttakepit ovat kevyttä mutta vahvaa alumiiniseosta, Duralumiinia. Laadukkaat telttamateriaalit tekevät teltasta ihanteellisen jokaiselle vaeltajalle, joka haluaa teltaltaan vähän enemmän. Kun haluat teltan, joka kestää niin rankkasadetta kuin lumituiskuakin, valitse Adventure-sarjan teltta. Saat erinomaista laatua ja suorituskykyä hyvällä hinta-laatusuhteella.

Trimm on tsekkiläinen yritys, joka perustettiin vuonna 2000 ajatuksena tarjota kuluttajille laadukkaita tuotteita edullisempaan hintaan. Valikoimista löytyy niin vaatteita kuin telttoja ja makuupusseja sekä muita tarvikkeita aktiiviseen elämään. Varusteita löytyy jokaiselle vuodenajalle, niin kesäkeleille kuin paukkupakkasille sekä äärimmäisiin olosuhteisiin. Trimm on aktiivisen ja seikkailunhaluisen ihmisen valinta ulkoiluun, harrastuksiin ja kaupunkielämään.

Asiakkaat, jotka ostivat tämän tuotteen, ostivat myös


Selaa myös nämä tuoteryhmät: Teltat, Teltat, 1-2 hengen teltat, Vaeltajan retkeilykoulu: kuinka teltta kasataan, Trimm teltat, Trimm