Trimm Comfort II Dark Lagoon teltta

Tuotetta on varastossa

419,00


Käytettävissä olevat toimitustavat: Nouto varastolta Hämeenlinnasta, Postipaketti PK, Posti Kotipaketti, Postipaketti Baltiaan (Viro, Latvia, Liettua), Priority parcel to EU countries

Trimm Comfort II suuri sininen teltta soveltuu perheretkille sekä kaveriporukoiden reissuille. Teltassa on kaksi makuuosastoa ja keskellä suojainen tila tavaroiden säilytykseen. Neljän telttakepin tukirakenne risteää viidestä eri kohdasta, joka tekee teltasta jykevän. Suuri teltta kestää niin tuulen kuin sateen vaikeissakin sääoloissa. Teltan oviaukon saa nostettua ylös katokseksi, joka helpottaa esim. ruoanlaittoa sadesäällä.

Trimm Comfort II Dark Lagoon perheteltta kuuluu Trimmin Family-sarjan telttoihin. Teltat soveltuvat perheille ja kaveriporukoille kevyeeseen retkeilyyn sekä leirintäalueille. Teltat tarjoavat tilaa ja mukavuutta pitkäkestoiseen yöpymiseen. Pohjakerrokset on suunniteltu pitkäkestoiseen altistumiseen kostealle maaperälle ja ne tasoittavat mukavasti epätasaista maastoa. Teltat ovat tukevia ja kestäviä kovassakin myrskysäässä.

Teltan ulkopinta kestää vettä 3000 mm asti. Teipatut saumat lisäävät teltan vedenpitävyyttä. Durawrap-päällysteiset telttakepit parantavat keppien lujuutta ja joustavuutta sekä pidentävät käyttöikää. Keppien paksuus: 9,5 mm ja 11 mm.

Perheteltan ominaisuudet:

  • Henkilömäärä: 4-6
  • Paino: 11 kg
  • Koko: (150 + 150 + 150) x 230/190 cm
  • Sisäteltan materiaalit: hengittävä 100% polyesteri
  • Ulkoteltan materiaalit: 100% polyesteri
  • Lattiamateriaali: vedenpitävä polyetyleeni
  • Pakkauskoko: 24 x 24 x 61 cm

Trimm on tsekkiläinen yritys, joka perustettiin vuonna 2000 ajatuksena tarjota kuluttajille laadukkaita tuotteita edullisempaan hintaan. Valikoimista löytyy niin vaatteita kuin telttoja ja makuupusseja sekä muita tarvikkeita aktiiviseen elämään. Varusteita löytyy jokaiselle vuodenajalle, niin kesäkeleille kuin paukkupakkasille sekä äärimmäisiin olosuhteisiin. Trimm on aktiivisen ja seikkailunhaluisen ihmisen valinta ulkoiluun, harrastuksiin ja kaupunkielämään.

Asiakkaat, jotka ostivat tämän tuotteen, ostivat myös


Selaa myös nämä tuoteryhmät: Teltat, Teltat, 4+ hengen teltat, Trimm teltat, Trimm