Trimm Jetta kahden hengen makuualusta

Tuote on loppunut varastostamme. Tilaa saatavuusilmoitus.

79,00
Mahdolliset toimitustavat: Nouto myymälästä, Matkahuolto lähipaketti, Matkahuolto kotiinkuljetus, Matkahuolto bussipaketti, Postipaketti PK, Posti Kotipaketti, Postipaketti Baltiaan (Viro, Latvia, Liettua)

Trimm Jetta on leveä sininen makuualusta, jossa on kaksi sisäänrakennettua pumppua helpottamaan patjan täyttämistä. Kahden hengen makuualustaa voi käyttää retkillä tai mökillä vieraiden majoittamiseen. Toki siinä voi nukkua yksinkin silloin, kun haluat öihisi tilaa ja mukavuutta.

Sisäänrakennettujen pumppujen avulla makuualustan pystyy täyttämään helposti. Ilmaa pumpataan makuualustaan jalalla, joten enää ei tarvitse kyykkiä selkä kumarassa käsikäyttöisen pumpun kanssa. Lue käyttöohjeet huolellisesti ennen makuualustan käyttöönottoa.

Makuualusta numeroina:

  • Mitat: 193 x 138 cm
  • Paksuus: 8 cm
  • Paino: 3,5 kg

Makuualustan materiaalit: 240T PES diamond ripstop TPU pinnoitteella

Trimm on perustettu vuonna 2000 ajatuksena tarjota kuluttajille laadukkaita tuotteita edullisempaan hintaan. Valikoimista löytyy niin vaatteita kuin telttoja ja makuupusseja sekä muita tarvikkeita aktiiviseen elämään. Varusteita löytyy jokaiselle vuodenajalle, niin kesäkeleille kuin paukkupakkasille sekä äärimmäisiin olosuhteisiin. Trimm on aktiivisen ja seikkailunhaluisen ihmisen valinta ulkoiluun, harrastuksiin ja kaupunkielämään.

Selaa myös nämä tuoteryhmät: Retkipatjat ja makuualustat, Trimm, Trimm makuualustat