Trimm Lighter makuualusta kiivinvihreä

Tuote on loppunut varastostamme. Tilaa saatavuusilmoitus.

69,00
Mahdolliset toimitustavat: Nouto myymälästä, Postipaketti PK, Posti Kotipaketti, Postipaketti Baltiaan (Viro, Latvia, Liettua)

Trimm Lighter kiivinvihreä makuualusta on suunniteltu retkille, joissa tarvitset varusteilta keveyttä ja luotettavuutta. Foam-täytteen pystysuorat ilmakanavat kierrättävät hyvin ilmaa ja mahdollistavat tiiviin pakkaamisen. Ne tuovat patjalle myös lisäkeveyttä. Piristävän vihreän retkipatjan päällinen on laadukkaasta materiaalista valmistettu ja kestää hyvin hankausta.

Alusta numeroina:

  • Paino: 680 g
  • Mitat: 183 x 51 x 3 cm
  • Pakkauskoko: 15 x 28 cm

Materiaalit:

  • Päällinen: 390T20D PES ripstop TPU pinnoitteella
  • Täyte: foam 15-16 kg/m3
  • Venttiili: messinkiä

Trimm on perustettu vuonna 2000 ajatuksena tarjota kuluttajille laadukkaita tuotteita edullisempaan hintaan. Valikoimista löytyy niin vaatteita kuin telttoja ja makuupusseja sekä muita tarvikkeita aktiiviseen elämään. Tuotteiden suunnitelussa ja valmistuksessa kiinnitetään huomiota laatuun, mukavuuteen, käytettävyyteen sekä teknologiaan. Tuotteiden valmistukseen käytetään laadukkaita materiaaleja tunnetuilta brändeiltä mm. YKK, 3M, Nifco, Nexus, DuPont jne. Trimm on aktiivisen ihmisen valinta urheiluun, luontoon ja kaupunkiin.
 

Asiakkaat, jotka ostivat tämän tuotteen, ostivat myös


Selaa myös nämä tuoteryhmät: Retkipatjat ja makuualustat, Trimm makuualustat, Makuupussit ja -alustat, Trimm