Trimm Macao teltta dark lagoon

359,00
Käytettävissä olevat toimitustavat: Nouto myymälästä, Postipaketti PK, Posti Kotipaketti, Postipaketti Baltiaan (Viro, Latvia, Liettua)

Trimm Macao on tilava 5-6 hengen perheteltta leiriytymiseen. Teltan tukirakenne koostuu kolmesta kaaresta, jotka tarjoavat riittävästi tukevuutta myös tuulisella säällä. Teltan kahdesta suuresta ovesta on helppo kulkea sisään ja ulos. Säänkestävä, vettähylkivä ulkokangas pitää teltan sisätilat kuivana kovassakin sateessa ja teipatut saumat lisäävät edelleen vedenpitävyyttä.

Teltassa on runsaasti tilaa sekä nukkujille että tavaroille. Kaikki mukana kulkevat retkivarusteet mahtuvat sisälle. Kengät ym. kuraa keräävät asiat voidaan jättää ikkunalliseen absidiin. Teltan korkeus on 190 cm, joten sisällä voi seistä kumartelematta.

Irrotettava paneelijärjestelmä tarjoaa täydellisen ilmanvaihdon ja tässä teltassa ilma pysyy teltassa raikkaana läpi yön. Hyttyset tai muut ötökät eivät pääse tunkeutumaan sisälle. Macao teltta on helppo ja nopea pystyttää. Erinomaisen ilmanvaihtojärjestelmän ansiosta teltta soveltuu vaihteleviin sääoloihin.

Ominaisuudet:

  • Ulkokangas: 100% polyesteri, 3000 mm H2O; teipatut saumat
  • Pohja: Kerrostettu vedenpitävä polyeteeni
  • Mitat: 300 x (70 + 245 + 100) / 190; pakattuna: 26 x 29 x 59 cm
  • Paino: 9,2 kg
     
Selaa myös nämä tuoteryhmät: 4+ hengen teltat, Teltat, Teltat, Trimm teltat, Trimm