Trimm Ohio teltta camo

139,00
Käytettävissä olevat toimitustavat: Nouto myymälästä, Postipaketti PK, Posti Kotipaketti, Postipaketti Baltiaan (Viro, Latvia, Liettua)

Nyt telttasikin maastoutuu asiallisesti! Taas saatavilla suosittua ja tutunnäköistä camokuosista telttaa. Tätä väriä valmistetaan vain rajoitetusti, joten tämä kannattaa napata tästä teltta itsellesi heti, kun saatavuutta vielä on.

Trimm Ohio on erinomainen vedenpitävä teltta viikonlopun metsä- tai kalareissuille, leirintäalueelle ja festareille. Teltassa majoittuu mukavasti kaksi henkilöä. Käytettävyyttä ja mukavuutta lisää kaksi sisäänkäyntiä ja absidia. Sovussa pysytään, kun molemmat majoittujat voivat säilyttää tavaransa omalla puolellaan ja kulkea telttaan omista ovistaan, häiritsemättä toista. Huonolla säällä voi taas käyttää vain sitä sisäänkäyntiä, joka on tuulen ja sateen suojaisammalla puolella. 

Ohio-teltan sisäteltan ovi ja yläosa on verkkokangasta ja ulkoteltassa on säädettävät aukot, joten tuuletuskin toimii hyvin. Lisäpisteitä teltta saa helposta ja nopeasta pystytyksestä, mikä säästää kaikkien hermoja ja voimia.

Trimm Ohio teltan ominaisuudet

  • Paino: 3,9 kg
  • Koko (80+150+80) x 220/115 cm
  • Pakkauskoko: 16 x 16 x 51 cm
  • Vedenpitävyys: 3000 mm, teipatut saumat
  • Väri: camo M05 (saatavilla myös tumman vihreä)

Materiaalit 

  • Ulkoteltta: 100% polyesteri, 3000 mm vedenpitävyys
  • Sisäteltta: hengittävä, vettähylkivä 100 % polyesteri
  • Pohja: vedenpitävä polyeteeni
  • Kaaret: Durawrap 8,5, 9,5

​Trimm Outdoor-sarja

Ohio kuuluu Trimmin Outdoor-sarjaan. Outdoor-sarja on Trimmin suosituin telttasarja, sillä se tarjoaa helposti ja nopeasti pystytettäviä telttoja, jotka sopivat erinomaisesti persuretkeilyyn. Telttojen vahva pohja kestää hyvin pitempääkin altistumista kosteudelle ja toimii myös epätasaisemmassa maastossa.

Trimm on tsekkiläinen yritys, joka perustettiin vuonna 2000 ajatuksena tarjota kuluttajille laadukkaita tuotteita edullisempaan hintaan. Valikoimista löytyy niin vaatteita kuin telttoja ja makuupusseja sekä muita tarvikkeita aktiiviseen elämään. Varusteita löytyy jokaiselle vuodenajalle, niin kesäkeleille kuin paukkupakkasille sekä äärimmäisiin olosuhteisiin. Trimm on aktiivisen ja seikkailunhaluisen ihmisen valinta ulkoiluun, harrastuksiin ja kaupunkielämään.

Asiakkaat, jotka ostivat tämän tuotteen, ostivat myös


Selaa myös nämä tuoteryhmät: Teltat, Teltat, 2-4 hengen teltat, Trimm teltat, Trimm