Trimm Pulse 30 sininen reppu

Tuotetta on varastossa

73,00


Käytettävissä olevat toimitustavat: Nouto varastolta Hämeenlinnasta, Postipaketti PK, Posti Kotipaketti, Postipaketti Baltiaan (Viro, Latvia, Liettua), Priority parcel to EU countries

Trimm Pulse 30L sininen reppu sopii erinomaisesti matkusteluun tai päivärepuksi retkeilyyn. Päivärepussa on moderni muotoilu ja reilun kokoinen kantokahva repun edessä, mikä tekee sen liikuttelusta helppoa jopa täyteen pakattuna. Kantokahvan alle saa tarvittaessa vaikka sadetakin roikkumaan silloin, kun sää on epävakaa. Erilaisiin hihnoihin ja lenkkeihin saa mukaan vaikka retkeilysauvat. Sinisen repun sivussa olevissa mustissa verkkotaskuissa kulkee juomapullo käden ulottuvilla. Oranssit vetoketjut näkyvät hyvin hämärässäkin, joten repun käyttö on nopeaa ja helppoa.

Trimm Pulse päivärepussa on kevyt lantiohihna sekä rintaremmin, joiden avulla sen saa tarvittaessa tiukasti vartaloon kiinni. Pehmustetut ja anatomisesti muotoillut olkaimet tekevät päivärepun kantamisesta miellyttävää täyteenkin pakattuna. Pehmustettu selkäosa tuo kantamiseen astetta enemmän mukavuutta.

Repun ominaisuudet:

  • Tilavuus: 30 l
  • Paino: 0,6 kg
  • Materiaalit: 100% nylon ripstop 420 D/PU + 600D/PU
  • Väri: sininen

Reppu on saatavilla myös mustana

Trimm on tsekkiläinen yritys, joka perustettiin vuonna 2000 ajatuksena tarjota kuluttajille laadukkaita tuotteita edullisempaan hintaan. Valikoimista löytyy niin vaatteita kuin telttoja ja makuupusseja sekä muita tarvikkeita aktiiviseen elämään. Varusteita löytyy jokaiselle vuodenajalle, niin kesäkeleille kuin paukkupakkasille sekä äärimmäisiin olosuhteisiin. Trimm on aktiivisen ja seikkailunhaluisen ihmisen valinta ulkoiluun, harrastuksiin ja kaupunkielämään.

Asiakkaat, jotka ostivat tämän tuotteen, ostivat myös


Selaa myös nämä tuoteryhmät: Reput, Alle 40 litraiset reput, Trimm reput ja rinkat, Trimm