Trimm Spark teltta

Tuote on loppunut varastostamme. Tilaa saatavuusilmoitus.

129,00
Käytettävissä olevat toimitustavat: Nouto varastolta Hämeenlinnasta, Postipaketti PK, Posti Kotipaketti, Postipaketti Baltiaan (Viro, Latvia, Liettua), Priority parcel to EU countries

Trimm Spark on edullinen tunneliteltta kahdelle henkilölle. Kevyt teltta kulkee helposti mukana esim. vaelluksilla, pyöräretkillä ja kanootissa. Spark teltan erikoisuus on sivuun rullattava päälikangas. Kun ilma on kaunis ja lämmin, voit rullata katon auki ja nukkua pelkän sisäteltan suojassa. Ja mikäs sen mukavampaa kuin loikoilla myös päivällä hyttysiltä ja muilta ötököiltä suojassa katsellen samalla maisemia ja ympäristöä. 

Sisäteltta on tosiaan suurimmaksi osaksi verkkoa, joten tuuletus teltassa toimii varmasti. Sisäteltan verkko on aukaistavissa kahdesta kohtaa. Päädyssä on normaalisti oviaukko, mutta myös katon verkko on aukaistavissa vetoketjulla. Eli jos ulkoteltta on rullattu sivuun, telttaan voi kulkea myös katon kautta. Spark teltassa on reilun kokoinen absidi, jossa tavarat säilyvät suojassa. Teltassa on hyvä vedenpitävyys ja teipatut saumat.

Trimm Spark teltan ominaisuudet:

  • Paino: 2,6 kg
  • Koko: 305 x 145/91 cm (sisäteltta 225 x 145 cm)
  • Pakkauskoko: 13 x 13 x 45 cm
  • Vedenpitävyys 4000 mm, pohja 10 000mm
  • Väri: hiekka/harmaa 

Materiaalit:

  • Ulkoteltta: 100 % polyester, 4000 mm H2O
  • Sisäteltta: Läpäisevä WR 100 % Polyesteri
  • Kaari: Durawrap lasikuitu 6,3 mm ja 7 mm
  • Pohja: 100 % nylon PU 10000mm H2O
  • Teipatut saumat

Trimm Trekking-sarja

Spark-teltta kuuluu Trimmin Trekking-sarjaan. Trekking-sarjan teltat sopivat yleiskäyttöön erilaisille vaellusmatkoille ja retkille joko lumisiin olosuhteisiin tai rantojen hietikoille. Durawrap-teknologian ansiosta rakenteet ovat kestäviä ja joustavia. Muita Trekking-sarjan telttoja ovat esimerkiksi Trimm Forester ja Trimm Alfa.

Trimm on tsekkiläinen yritys, joka perustettiin vuonna 2000 ajatuksena tarjota kuluttajille laadukkaita tuotteita edullisempaan hintaan. Valikoimista löytyy niin vaatteita kuin telttoja ja makuupusseja sekä muita tarvikkeita aktiiviseen elämään. Varusteita löytyy jokaiselle vuodenajalle, niin kesäkeleille kuin paukkupakkasille sekä äärimmäisiin olosuhteisiin. Trimm on aktiivisen ja seikkailunhaluisen ihmisen valinta ulkoiluun, harrastuksiin ja kaupunkielämään.

Asiakkaat, jotka ostivat tämän tuotteen, ostivat myös


Selaa myös nämä tuoteryhmät: Teltat, Teltat, 1-2 hengen teltat, Trimm teltat, Trimm