Trimm Trace tarppi XL hiekka

69,00
Käytettävissä olevat toimitustavat: Nouto myymälästä, Postipaketti PK, Posti Kotipaketti, Postipaketti Baltiaan (Viro, Latvia, Liettua)

Trimm Trace XL hiekan värinen tarppi suojaa varusteet ja muut vermeet toimien tarvittaessa myös hätämajoitteena. Tarppi on helppo pystyttää esimerkiksi vaellussauvojen avulla. Trace XL ei ole mikään grammanysväreiden tarppi, mutta sopii erinomaisesti esim. kaveriporukan muutaman päivän kalareissulle, jossa perille saakka päästään kenties autolla. Ja toisaalta, painaa se vähemmän kuin moni teltta. Tarppi soveltuu erinomaisesti kaikenlaiseen retkeilyyn, riippumattoiluun ja kalastukseen. Tarppi on pakattu vetoketjulliseen pussiin, jossa se kulkee helposti mukana. Lisäksi mukana tulee kaksi kiinnitysnarua ja kuusi maakiilaa. Vaalean värinen laavukangas toimii erinomaisesti kuumassa auringonpaisteessa, koska se ei lämpenen ja kerää kuumuutta itseensä niin paljon, kuin tummemman laavukankaat. Kankaan vedenpitävyys 3000 mm.

Tarpin ominaisuudet:

  • Koko: 370 x 500 cm
  • Paino: 1,2 kg
  • Pakkauskoko: 38 x 28 cm

Tarpin materiaalit:

  • 100% polyesteri, 3000 mm H2O

Trimm on tsekkiläinen yritys, joka perustettiin vuonna 2000 ajatuksena tarjota kuluttajille laadukkaita tuotteita edullisempaan hintaan. Valikoimista löytyy niin vaatteita kuin telttoja ja makuupusseja sekä muita tarvikkeita aktiiviseen elämään. Varusteita löytyy jokaiselle vuodenajalle, niin kesäkeleille kuin paukkupakkasille sekä äärimmäisiin olosuhteisiin. Trimm on aktiivisen ja seikkailunhaluisen ihmisen valinta ulkoiluun, harrastuksiin ja kaupunkielämään.

Asiakkaat, jotka ostivat tämän tuotteen, ostivat myös


Selaa myös nämä tuoteryhmät: Teltat, Tarpit, Trimm teltat, Trimm