Trimm Vector rinkka 46 l sininen

Tuotetta rajoitettu määrä

129,00


Käytettävissä olevat toimitustavat: Nouto varastolta Hämeenlinnasta, Postipaketti PK, Posti Kotipaketti, Postipaketti Baltiaan (Viro, Latvia, Liettua), Priority parcel to EU countries

Trimm Vector 46-litrainen rinkka on suunniteltu päiväretkille ja lyhyille vaelluksille. Rinkka on todella kevyt ja monikäyttöinen. Selkäpuolella rinkassa on ainutlaatuinen tuuletusjärjestelmä, joka on tervetullut ominaisuus varsinkin lämpiminä kesäpäivinä. Iso päätasku on jaettavissa kahteen osaan, joten alaosaan voi säilöä vaikka ruuantekovehkeet tai kengät. Edessä on joustava tasku esim. sadevarustukselle ja sivuilla on joustotaskut juomapulloille. Rinkassa on säädettävä selkäosa.

Rinkka on melko kapea, joten se sopii kaikenkokoisille käyttäjille. Vector-rinkan kanssa on helppo liikkua metsässä ja se soveltuu talvella myös hiihtoretkille. Rinkan ulkopuolella on kiinnityspisteitä, joihin saa kiinni esimerkiksi makuualustan tai teltan.

Vector-rinkan ominaisuudet:

  • Kevyt, monikäyttöinen yleisrinkka
  • Tilavuus: 46 l
  • Selän tuuletusjärjestelmä
  • Materiaalit: 100% nylon 420D + 100% nylon 420D, PU-pinnoitus, ulkomateriaali: 100% nylon ripstop 420D + 100% nylon 420D
  • Paino: 1,28 kg
  • Väri: sininen

Tämä rinkka on saatavilla myös mustana.

Trimm on tsekkiläinen yritys, joka perustettiin vuonna 2000 ajatuksena tarjota kuluttajille laadukkaita tuotteita edullisempaan hintaan. Valikoimista löytyy niin vaatteita kuin telttoja ja makuupusseja sekä muita tarvikkeita aktiiviseen elämään. Varusteita löytyy jokaiselle vuodenajalle, niin kesäkeleille kuin paukkupakkasille sekä äärimmäisiin olosuhteisiin. Trimm on aktiivisen ja seikkailunhaluisen ihmisen valinta ulkoiluun, harrastuksiin ja kaupunkielämään.

Asiakkaat, jotka ostivat tämän tuotteen, ostivat myös


Selaa myös nämä tuoteryhmät: 40-60 litraiset rinkat, Reput, Trimm reput ja rinkat, Trimm