Trimm Yacht vedenpitävä vihreä kassi

Tuote on loppunut varastostamme. Tilaa saatavuusilmoitus.

29,90
Käytettävissä olevat toimitustavat: Nouto varastolta Hämeenlinnasta, Postipaketti PK, Posti Kotipaketti, Postipaketti Baltiaan (Viro, Latvia, Liettua), Priority parcel to EU countries

Trimm Yach vihreä vedenpitävä kassi sopii erilaisten vesiurheilulajien pariin sekä retkeilyyn silloin, kun joudut ylittämään paljon vesistöjä. Kassin vedenpitävyyden takaa tiukaksi hitsatut saumat sekä kiristettävä sulkumekanismi. Edessä olevaan verkkoon saa tarvittaessa tavaraa, jotka eivät niin välitä kastumisesta. Edessä on lisäksi läpinäkyvä vesitiivis tasku.

Vedenpitävässä kassissa on nerokas sulkumekanismi. Suuaukko kierretään tiukaksi, jonka jälkeen soljet kiinnitetään sivuilla oleviin nauhoihin. Nauhat saa kiristettyä niin, että koko paketti pysyy tiukasti kasassa. Tilavaan vedenpitävään kassiin mahtuu varmasti tärkeimmät tavarat suojaan!

Vedenpitävän kassin ominaisuudet:

  • Mitat: 20 x 29 x 72 cm
  • Paino: 0,35 kg
  • Tilavuus: 35 l
  • Materiaalit: 300D nylon TPU pinnoitteella

Trimm on perustettu vuonna 2000 ajatuksena tarjota kuluttajille laadukkaita tuotteita edullisempaan hintaan. Valikoimista löytyy niin vaatteita kuin telttoja ja makuupusseja sekä muita tarvikkeita aktiiviseen elämään. Varusteita löytyy jokaiselle vuodenajalle, niin kesäkeleille kuin paukkupakkasille sekä äärimmäisiin olosuhteisiin. Trimm on aktiivisen ja seikkailunhaluisen ihmisen valinta ulkoiluun, harrastuksiin ja kaupunkielämään.

Asiakkaat, jotka ostivat tämän tuotteen, ostivat myös


Selaa myös nämä tuoteryhmät: Pussit ja säkit, Kassit ja laukut, Trimm reput ja rinkat, Trimm