Ukko Schnapps Ukkomatti 100 Original

89,90
Käytettävissä olevat toimitustavat: Nouto myymälästä, Postipaketti PK, Posti Kotipaketti, Postipaketti Baltiaan (Viro, Latvia, Liettua)

Uskomattoman hieno Ukkomatti on 100 % suomalainen, ei niin perinteinen kumppani jalojuomille, konjakille ja viskille. Sen viimeistelty tyylikkyys syntyy huipputeknologian ja perinteisen käsityötaidon liitosta. Ukkomatit ovat raakoja ja konstailemattomia käsityötaidon näytteitä. Ohuen ohut suuosa ohjaa juoman optimaalisesti kielen kärjelle, korostaen tisleiden hedelmällisyyttä ja pehmeyttä.

Ukkomatti tekee pienistä erityisistä hetkistä entistä hienompia. Tunne, kun avaat ukkomattisi, on jotain mikä sinun pitää kokea itse - se on ukko-moment. Ajattoman designin tunnistaa siitä, että tuotteesta ei pysty määrittelemään miltä aikakaudelta se on peräisin. Ajaton design on aina muodissa. Se sopii miehille ja naisille, juhlaan ja arkeen.

Ukkomatin pohja on hitsattu laserhitsaamalla, mikä tekee tuotteesta hygieenisen ja konepestävän. Ukko Schnapps tuotteet ovat valmistettu 100 % elintarvikesäädökset täyttävästä meijeriteräksestä. Tuppi valmistetaan pohjalaisella nahankäsittelytaidolla. Nahka on suomalaista aluperää, joka on viimeistelty kasviparkitus menetelmää käyttäen ympäristölle haitallisen kromiparkitsemisen sijaan. Se tekee nahasta ekologisen ja luonnonmukaisen. Jos nahka iän myötä löystyy ja venyy, se on kiristettävissä tupen ripustuslenkkiä pyörittämällä. Ripustimesta voit kantaa Ukkomattia vyölläsi mihin tahansa menetkin.

Virtaviivainen taskumatti on 100 % suomalaista käsityötä! Ukko Schnaps tuotteet ovat suomalaisen käsityön ja ammattitaidon huippuluomuksia. Kaikki tuotteiden työstövaiheet tehdään Etelä-Pohjanmaalla tiiviissä yhteistyössä paikallisten käsityötaitajien ammattitaitoa kunnioittaen.

Ukkomatti on pakattu kauniiseen valkoiseen kartonkiputkeen, joten se sopii erinomaisesti myös lahjatuotteeksi. Taskumatin ajaton muotoilu huokuu suomalaista sisua, arvokkuutta ja erähenkeä!

Ukkomatin tilavuus: 100 ml
Ukkomatin paino tupen kanssa: 313 g

 

 

Jokainen Ukko-tuote on merkitty uniikilla sarjanumerolla, joten voit varmistaa sen alkuperän suoraa valmistajalta.

Ukko Schnappsin tuotteet ovat maskuliinisia, laadukkaalla ammattitaidolla valmistettuja käyttö- ja keräilytuotteita. Valikoimaan kuuluu taskumatit, snapsilasit ja mukit. Tuotteiden virtaviivainen ja sielä muotilu on taidonnäyte, joka on taottu ja viimeistelty Etelä-Pohjanmaalaisten metsien keskellä käsityöammattilaisten toimesta. Jokaisen Suomen metsien miesten ja naisten katsoessa näitä taideteoksia, syttyy syvä kunnioitus näiden käsityötaitajien ammattitaitoa kohtaan. Ukko-tuotteet eivät ole pelkästään arkipäivän laatutuotteita, vaan ne huokuvat suomalaista elämäntapaa, sisua ja järkähtämättömyyttä!

Asiakkaat, jotka ostivat tämän tuotteen, ostivat myös


Selaa myös nämä tuoteryhmät: Muut tarvikkeet, Parhaat lahjatuotteet, Ukko Schnapps, Retkeilyvarusteet, Hyvä Suomi!