Ulvang Rav Limited naisten villahousut viininpunainen

Tuote on loppunut varastostamme. Tilaa saatavuusilmoitus.

Mahdolliset toimitustavat: Nouto myymälästä, Matkahuolto lähipaketti, Matkahuolto kotiinkuljetus, Matkahuolto bussipaketti, Postipaketti PK, Posti Kotipaketti, Postipaketti Baltiaan (Viro, Latvia, Liettua)

Lämpimät villahousut monipuoliseen käyttöön

Ulvang Rav Limited tummanpunaisia villahousuja voi käyttää alushousuina ulkohousujen alla, työmatkalla hameen kanssa tai mökillä takkatulen ääressä. Pitkät viininpunaiset villahousut ovat lämpimät, mukavat päällä ja kestävät pitkään. Villaneulos on kimmoisaa ja istuu hyvin päälle menettämättä muotoaan. Täydellinen alusasu erittäin kylmiin päiviin!

Villahousut tuntuvat miellyttävältä päällä eivätkä kutita. Joustava vyötärönauha istuu napakasti, mutta ei kuitenkaan pääse puristamaan epämukavasti. Housut saa vedettyä tarpeeksi korkealle, joten alaselkäkään ei paljastu intensiivisten urheilusuoritusten aikana.

Koot:
XS-XXL

Ulvang kokotaulukkoon >>

Materiaali:
100% villaa

Hoito-ohjeet:
Villa ei tarvitse niin useita pesukertoja, kuin synteettiset kuidut, vaan sille riittää usein tehokas tuuletus. Kaikki Ulvang-tuotteet voidaan pestä pyykinpesukoneen villaohjelmalla joko 30°C tai 40°C:ssa. Uusimmissa pesukoneissa on hyvät villapesuohjelmat, jotka käsittelevät villatuotteita lempeästi ja antavat käsinpesua paremman lopputuloksen. Tavalliset pesuaineet ovat usein emäksisiä ja sisältävät villaa vahingoittavia entsyymejä. Suosittelemmekin luonnonkuiduille Hey Sport Merino Wash -pesuainetta, joka säilyttää materiaalin ominaisuudet ja pehmeyden.

Ulvang on norjalainen villatuotteiden valmistaja, joka vannoo luonnonmukaisten materiaalien nimeen. Ulvangin villavaatteet ovat eettisesti tuotettuja ja villatoimittajat sitoutetaan toimimaan eettisten periaatteiden mukaisesti. Ulvang painottaa toiminnassaan eläinten hyvinvointia ja ympäristöystävällisyyttä. Ulvangin käyttämä villa on täysin mulesing-vapaata.

Selaa myös nämä tuoteryhmät: Ulvang, Housut, Vaatteet, Naisten housut, Merinovilla alusasut, Naisten alusasut