Ulvang Rondane merinovillapipo viikuna

Tuote on loppunut varastostamme. Tilaa saatavuusilmoitus.

ALE 39,90 €
Käytettävissä olevat toimitustavat: Nouto varastolta Hämeenlinnasta, Postipaketti PK, Posti Kotipaketti, Postipaketti Baltiaan (Viro, Latvia, Liettua), Priority parcel to EU countries

Tummanpunainen merinovillapipo


Ulvang Rondane punainen merinovillainen pipo sopii jokapäiväiseen käyttöön arkeen, ulkoiluun ja työmatkoille. Tyylikäs viininpunainen villapipo hengittää hyvin ja lämmittää mukavasti. Merino on siitä erinomainen materiaali, että voit käyttää sitä myös lämpimämmällä säällä. Tämä merinovillapipo soveltuukin siis syksystä paukkupakkasille asti.

Merinopipo:

  • Materiaalit: ulkopinta 100% merinovillaa
  • Käännettävä reuna
  • Lämmin ja hengittävä
  • Väri: viikunanpunainen (fig)
  • Koot: 56, 58

Koko-opas:
Euroopassa hattujen ja päähineiden koko ilmoitetaan pään ympäryksen senttimetrimittana. Esimerkiksi hatussa ilmoitettu koko 56 tarkoittaa, että hatun sisäympärysmitta on 56 cm. Oikean koon voit selvittää joko mittaamalla vanhan hatun sisäympärysmitan tai mittaamalla pääsi ympärysmitta. Pään ympärysmitta tulee mitata otsan keskeltä siitä kohdasta, josta pää on levein. Jos mitta osuu kahden tasasentin väliin, kannattaa pyöristää suurempaan numeroon.

Ulvang on norjalainen villatuotteiden valmistaja, joka vannoo luonnonmukaisten materiaalien nimeen. Ulvangin villavaatteet ovat eettisesti tuotettuja ja villatoimittajat sitoutetaan toimimaan eettisten periaatteiden mukaisesti. Ulvang painottaa toiminnassaan eettisyyttä, eläinten hyvinvointia ja ympäristöystävällisyyttä. Ulvangin käyttämä villa on täysin mulesing-vapaata.

Asiakkaat, jotka ostivat tämän tuotteen, ostivat myös


Selaa myös nämä tuoteryhmät: Vaatteet, Pipot ja lakit, Asusteet, Ulvang, Vaatteet ja asusteet, Merinovilla vaatteet ja asusteet