Viking Elk Hunter 3.0 metsästyssaapas

Tuotetta on varastossa

99,90


Mahdolliset toimitustavat: Nouto myymälästä, Matkahuolto lähipaketti, Matkahuolto kotiinkuljetus, Postipaketti PK, Posti Kotipaketti, Postipaketti Baltiaan (Viro, Latvia, Liettua)

Viking Elk Hunter on kestävä metsästyssaapas, joka sopii myös vaellukseen. Sopii erinomaisesti myös pitkille reissuille ja epätasaiseen maastoon. Saappaat on valmistettu joustavasta, mutta silti vahvasta Natural Rubber -kumimateriaalista. Viking on kehittänyt ainutlaatuisen kumiseoksen, joka vähentää saappaiden painoa jopa 30 %. Vahvistetut kantapää ja varvasosat takaavat kestävyyden ja pehmentävät jalkoihin kohdistuvia iskuja. Vikingin oma UGC®-pohja soveltuu erinomaisesti pitkille vaelluksille märissä ja mutaisissa olosuhteissa. Nopeasti kuivuva polyesterivuori ja vaihdettavat pohjalliset nostavat saappaiden käyttömukavuutta. Ne on nopea pukea päälle ja riisua.

Natural Rubber on kumipuun mahlasta valmistettua kumia, joka hankitaan tekemällä viilto puun kuoreen. Nestemäisessä muodossa luonnonkumi tunnetaan myös lateksina. Vulkanointiprosessissa luonnonkumi yhdistetään vähemmän tiheään materiaaliin ja käsitellään samoin kuin tavanomaiset kumisaappaat säilyttäen kaikki hyödylliset ominaisuudet. Joskus kumipinnassa voi esiintyä valkoisisa kerrostumia, jota kutsutaan "kukkivaksi" prosessiksi. Siinä liukenemattomat hiukkaset nousevat kumin pinnalle. Ne eivät kuitenkaan vaikuta saappaiden suorituskykyyn tai kestävyyteen. Valkoisiin kerrostumiin voi käyttää Viking-huoltosumua tai piikäsittelyä, jotka palauttavat saappaiden ulkonäön. 

UGC® (Ultimate Grip Concept) on Vikingin pehmeästä kumiseoksesta kehittämä pohja, joka tarjoaa pitoa epätasaisissa, märissä ja liukkaissa maastoissa. Se kehitettiin alunperin norjalaisille metsästys- ja vuoristojoukoille. Erikoispohjan ominaisuuksia ovat pehmeys, vakaus ja hyvä iskunvaimennus. Pito on yksi tärkeimmistä asioista, johon voit pohjassa luottaa. Pohjan kuviointi takaa vahvan veto- ja jarrutusvoiman.

Korkeus koossa 41:
405 mm

Saapasparin paino koossa 41:
1,950 g

Pidä huolta saappaistasi säilyttämällä ne sisätiloissa viileässä paikassa. Luonnonkumi on herkkää auringonvalolle ja lämmölle. Puhdista saappaat tarvittaessa haalealla vedellä ja pehmeällä, puhtaalla liinalla. Muista silloin tällöin käyttää saappaisiin kuminhoitoainetta, joka pidentää niiden käyttöikää. Ota märät pohjalliset aina saappaista pois ja aseta pohjalle paperin palat imemään kosteutta pois sisäpuolelta. Alta löydät Vikingin videon kuinka saappaita tulisi hoitaa:

 

 

2000-luvulla Viking-yhtiö on myynyt miljoonia kenkäpareja Norjassa ja ympäri Eurooppaa, ja tänään lähes 100-vuotias yhtiö jatkaa kasvuaan ja kehitystään yhtenä ulkoilu- ja retkeilyjalkineiden innovatiivisena edelläkävijänä. Yrityksen arvoihin kuuluvat rehellisyys, ammatimaisuus ja pitkäjänteisyys kaikessa toiminnassa. Pitkät tuottajasopimukset takaavat Viking-kenkien laadun ja takaavat samalla työtä ja toimeentuloa tekijöillensä.

Selaa myös nämä tuoteryhmät: Kengät, Viking, Kumisaappaat, Vaelluskengät, Vedenpitävät kengät