Vipole lumikengät CX700 sininen

Tuote on loppunut varastostamme. Tilaa saatavuusilmoitus.

Ilmoita saatavuudesta
112,90
Mahdolliset toimitustavat: Nouto myymälästä, Matkahuolto lähipaketti, Matkahuolto kotiinkuljetus, Matkahuolto bussipaketti, Postipaketti PK, Posti Kotipaketti, Postipaketti Baltiaan (Eesti, Latvia, Liettua)

Vipole CX700 lumikenkä on mainio valinta talviselle retkelle lumiseen maastoon. Näissä lumikengissä on pohjassa vain teräksiset ns. terävät nastat, joten nämä lumikengät on tarkoitettu pääasiassa tasaisella maalla liikkumiseen ja loiviin rinteisiin. Jyrkkiin rinteisiin ja tunturimaastoihin suosittelemme Vipole CX750 lumikenkiä.

Vipole lumikengät on valmistettu kestävästä muovista ja teräosat ovat ruostumatonta terästä. Lumikenkien siteiden säätö on helppo ja säätövaraa riittää reilusti pituussuunnassa, joten samoja lumikenkiä voi käyttää sekä pieni että isompi jalkaiset henkilöt. Myös käyttäjän painosuositusraja on reilu eli 40-120 kg.

CX700 lumikengän ominaisuudet:

  • materiaalit: muovi ja ruostumaton teräs
  • Kengän koko: 36-46
  • Käyttäjän paino: 40-120 kg
  • Paino: 900 g
  • Väri: sininen

Huom! Lumikenkien valmistaja on vaihtunut ja kuvissa on vielä edellisen valmistajan logolla varustetut lumikengät. Myytävissä lumikengissä on siis Vipolen logomerkki.

Lumikenkien kanssa kannattaa käyttää sauvoja, joiden sompa sopii käyttöön lumessa. Suosittelemme esimerkiksi Vipole Skitour Vario sauvoja tai Vipole 8000 Pro Long sauvoja

Lumikenkien avulla voit kävellä lumen päällä uppoamatta sinne, koska lumikenkä jakaa kävelijän painon suurelle alueelle. Tasaisella maalla lumikengillä kävely on normaalia kävelyä raskaampaa ja hiihtämistä hitaampaa, mutta toisaalta mäkisessä ja lumisessa maastossa lumikengillä liikkuminen on helpompaa kuin hiihtäminen tai kävely.

Lumikenkien kanssa kannattaa käyttää sauvoja, joiden sompa sopii käyttöön lumessa. Suosittelemme esimerkiksi Vipole Skitour Vario sauvoja tai Vipole 8000 Pro Long sauvoja.

Vipole lumikengät on valmistettu Italiassa korkealuokkaisista materiaaleista. CX700-sarjan lumikenkä tarjoaa mukavuutta, helppokäyttöisyyttä ja erinomaisen suorituskyvyn.


Vipole yrityksenä

Vipole syntyi intohimosta vuoria kohtaan ja ajatuksesta kokea ne uudella, vaihtoehtoisella tavalla. Lumikengillä kävely on houkutteleva, terveellinen, yksinkertainen ja turvallinen tapa liikkua lumessa. Se on myös edullisempaa kuin hiihtäminen tai muut talviurheilulajit.

Vipole-lumikengät suunnitellaan ja valmistetaan alusta loppuun Italiassa. Suunnittelun ja kehityksen suorittaa insinöörien, urheilulääkäreiden ja valmentajien ryhmä, joiden intohimona on ulkoilmassa liikkuminen. 

Selaa myös nämä tuoteryhmät: Vipole, Retkeilyvarusteet, Vaellussauvat ja talvivarusteet, Lumikengät ja sukset, Lumikenkäilemään!