Vaude Shuksan 3L naisten turkoosi takki


Vaude Shuksan 3L naisten turkoosi takki

Tuotetta on varastossa

ALE 390,00 €
195,00
Säästät 50 %


Mahdolliset toimitustavat: Nouto myymälästä, Matkahuolto lähipaketti, Matkahuolto kotiinkuljetus, Matkahuolto bussipaketti, Postipaketti PK, Posti Kotipaketti

Vaude Shuksan 3L naisten turkoosi kuoritakki on täysin vedenpitävä, tuulenkestävä ja hengittää hyvin. Hengittävyyttä ja ilmanvaihtoa lisäävät kainaloissa olevat vetoketjulliset tuuletusaukot. Ulkoilutakki on joustavaa materiaalia, joka tarjoaa hyvän liikkuvuuden. Kuoritakin leikkaus mahdollistaa liikkumisen haastavissa vuorikiipeilyolosuhteissakin. Säädettävän huppu sopii yhteen kypärän kanssa. Takin kaksisuuntaisessa ja vedenpitävässä vetoketjussa on tuulensuoja sekä leukasuojus. Helma on säädettävissä kuminauhalla ja hihansuut tarroilla. Kalvotakin etuosassa on kaksi isoa vetoketjullista taskua, jotka soveltuvat käytettäviksi rinkan kanssa. Lisäksi takin sivuilla on pienemmät vetoketjulliset taskut.

Vaude Shuksan 3L naisten kuoritakin veden- ja tuulenpitävyyden takaa hengittävä Ceplex Green Eco -kalvo, joka on valmistettu ilman PTFE:tä. PTFE on muoviseos, jota useimmat kalvovalmistajat käyttävät. Käytön myötä haitallisia PTFE-muovihiukkasia vapautuu luontoon ja elimistöön. PTFE:n sijaa kalvon vedenpitävyys perustuu kierrätetyn polyuretaanin ja S-Cafe®:n yhdistelmään. S-Cafe®:n valmistukseen käytetään kahvipapuja! Ympäristöystävällisesti tuotetussa takissa on lisäksi Eco Finish -vedenpitävyyskäsittely, joka ei sisällä haitallisia PFC-yhdisteitä. PFC:t eivät ole biohajoavia ja niiden on epäilty olevan terveydelle haitallisia. Vaude on sitoutunut luopumaan kokonaan PFC-yhdisteistä vuoteen 2020 mennessä. Kuoritakin vedenpitävyyden viimeistelee vielä teipatut saumat.

Vaude Shuksan kulkee kuori- ja kalvovaatteiden kärkikastissa silloin, kun vaatteelta haetaan kestävyyttä, suorituskykyä, pitkää ikää sekä ennen kaikkea myrkyttömyyttä haitallisten kehoa ja ympäristöä kuormittavien kemikaalien suhteen. Viimeisen päälle suunniteltu kuoritakki on pitkäjänteisen ja vastuullisen tuotesuunnittelun tulosta. Kaunis muotoilu, keveys ja turkoosi väritys sopivat käytettäväksi myös arkiliikunnan parissa, joten takin monikäyttöisyys on huippuluokkaa.

Miesten vastaavan kuoritakin löydät täältä

Vaude Shuksan naisten kuoritakin huippuominaisuudet:

  • Ei myrkyllisiä PTFE tai PFC -aineita
  • Täysin veden- ja tuulenpitävä
  • Nerokkaasti suunnitellut taskut
  • Säädettävä huppu, helma ja hihansuut
  • Joustavaa ja miellyttävää 3-kerroksista materiaalia
  • Huippuluokan suorituskykyä ympäristöystävällisesti ja myrkyttömästi

Kuoritakin materiaalit:

  • Päämateriaali: 85% kierrätetty polyamidi, 15% elastaani
  • Kalvo: 100% polyuretaani
  • Vuori: 100% polyesteri

M-koossa takin pituus 68 cm ja paino 591 g

Vaude kokotaulukkoon >>

Saksalainen moderni perheyritys Vaude tunnetaan kestävistä ja luontoa kunnioittaen valmistetuista retkeilijän laatutuotteista. Ulkoiluvaatteita ja varusteita on kehitetty jo 40 vuoden ajan kohti entistä parempaa suorituskykyä ja toiminnallisuutta kestävän kehityksen periaatteiden mukaisesti.

Selaa myös nämä tuoteryhmät: Vaatteet, Vaude, Outlet, Takit, Naisten takit, Vedenpitävät takit, Naisten vaatteet, Tarjoukset -50%