Huomio heijastava reppu 25L musta


Huomio heijastava reppu 25L musta

Tuote on loppunut varastostamme. Tilaa saatavuusilmoitus.

Ilmoita saatavuudesta
49,90
Mahdolliset toimitustavat: Nouto myymälästä, Matkahuolto lähipaketti, Matkahuolto kotiinkuljetus, Postipaketti PK, Posti Kotipaketti

Tilava heijastinreppu monipuoliseen käyttöön

Huomio heijastavassa repussa on heijastinkangasta olkahihnoissa, repun etuosassa sekä sivuilla, joten se tekee käyttäjästään näkyvän jokaiseen suuntaan. Ei väliä onko käyttäjä työmatkalla, koulutiellä tai liikuntahallin parkkipaikalla; hän pysyy näkyvissä autoilijoille tilanteessa kuin tilanteessa. Koululaisia ei tarvitse enää muistuttaa heijastimen käytöstä, sillä tämä heijastin kulkee kätevästi mukana kaikkialla.

Repun tilavan päätaskun lisäksi repussa on kaksi pienempää etutaskua. Sivuhihnat ja etunauhat tarjoavat lisäkiinnitysmahdollisuuksia. Repun saa pakattua ja kiristettyä kätevästi niin, ettei tavarat hölsky matkan aikana. Sivuilla oleviin verkkotaskuihin saa kätevästi mukaan vaikkapa juomapullon. Repussa on lisäksi tarranauhalla suljettava pehmustettu tasku tabletille tai läppärille (14" kokoiselle). Pehmustetut olkaimet lisäävät käyttömukavuutta.

Repun tilavuus on 25l ja sen materiaalit täyttävät EU-standardin EN 471.

Huomio tekee arkipäivän tuotteista turvatuotteita sekä perinteisistä turvatuotteista parempia arkituotteita. Suunnittelijatiimin insipiraation lähteet ovat omat arjen ja vapaa-ajan haasteet, joita ihmiset kohtaavat päivittäin. Kun heijastimet yhdistää kätevästi jokapäiväisiin käyttötuotteisiin, käyttäjä pysyy näkyvänä autoilijoille joka paikassa vaikk apimeys pääsisikin yllättämään.

Selaa myös nämä tuoteryhmät: Reput, Muut tarvikkeet, Huomio, Alle 40 litraiset reput