Klymit Insulated Static V Luxe SL makuualusta

Tuotetta on varastossa

209,95


Käytettävissä olevat toimitustavat: Nouto varastolta Hämeenlinnasta, Postipaketti PK, Posti Kotipaketti, Postipaketti Baltiaan (Viro, Latvia, Liettua), Priority parcel to EU countries

Iso retkipatja eristävällä kuitukerroksella sopii kylmään säähän

Klymit Static V Luxe SL makuualusta tekee kylmän kelin yöpymisestä luksusta! Luxe-versio on normaaleja Klymitin makuualustoja pitempi, leveämpi ja paksumpi ja SL malli on niistä paksuin. SL (superlight) malli on saatu kevyemmäksi käyttämällä hieman ohuemapaa materiaalia ja kaventamalla patjaa joitakin senttejä. Tässä alustassa on arvot kohdillaan; se pakkautuu pieneen tilaan ja on erittäin kevyt, mutta siinä on silti tilaa nukkua pidemmälläkin ihmisellä ja eristyskyky on loistava.

Makuualustan sisällä menee Klymalite™ synteettinen eristekerros, joka estää maaperän kylmyyden tunkeutumisen patjan läpi ja heijastaa samalla nukkujan ruumiinlämpöä takaisin kehoon.  V-rakenteen ansiosta ilma jakautuu patjaan tasaisesti, vaikka nukkuja pyörisikin yöllä levottomasti. Rakenne mahdollistaa myös mukavasti kyljellään nukkumisen! Patjan pääliosa ei ole liukas, joten levoton nukkuja pysyy pyöriessään patjan päällä. Patjassa on läppäventtiili eli patja täytetään joko pumpulla, pumppupussilla tai näiden puuttuessa patjan saa myös puhallettua täyteen. Poistoventtiili on erikseen ja sen avaamalla ilma poistuu alustasta nopeasti.

Klymitin V-mallin makuualustat on suunniteltu nukkujan rakenteelle sopivaksi niin, että ne tukevat kehon tärkeimpiä tukipisteitä oikein. Ilmakammiot maksimoivat alustan ja makuupussin lämpöominaisuudet. Patentoitu hitsaustekniikka varmistaa makuualustan kestävyyden rankassakin käytössä. Alustojen sivuilla on reunat, jotka pitävät levottomankin nukkujan patjan päällä. Klymitin retkipatjojen täyttäminen on nopeaa sekä helppoa. Materiaalit ovat kestäviä sekä ennen kaikkea hiljaisia. Ilmapatjat pakkautuvat pieneen tilaan.

Leveän ilmapatjan parhaat ominaisuudet:

  • Mitat: 198 x 69 x 9 cm
  • Paino: 887 g
  • Pakkauskoko: 14 x 25 cm
  • Materiaalit: 30D polyesteri
  • R-arvo (eristysarvo): 6.5
  • V-mallin kammiot
  • Hyvä suorituskyky suhteessa painoon ja pakkautuvuuteen
  • Kevyt ja pieneen tilaan pakkautuva

Klymit on nouseva retkeilyvarustemerkki, joka keskittyy erityisesti mukavuuteen, helppokäyttöisyyteen sekä hinta-laatusuhteeseen. Klymit on yhdysvaltalainen merkki, jonka eurooppalaiset ovat ottamassa nopeaan tahtiin käyttöönsä tuotteiden huippuarvostelujen ansiosta. Klymitin tuotteilla on vähintään 2 vuoden materiaali- ja valmistusvirhetakuu.

Asiakkaat, jotka ostivat tämän tuotteen, ostivat myös

Loimu retkiuuni
49,00

Selaa myös nämä tuoteryhmät: Klymit, Retkipatjat ja makuualustat, Kevytretkeilyyn, Makuupussit ja -alustat